El PDECat reclama a Colau cedir un espai per exhibir l'obra dels presos polítics

La formació demana a l'alcaldessa que la mostra s'ubiqui "en un museu o sala d'exposicions de la ciutat" després d'haver estat censurada a Arco

Redacció
21 de febrer del 2018
Actualitzat a les 18:43h

L'obra de Santiago Sierra. Foto: Youtube


Si la fira Arco que se celebra a Madrid no vol l'obra sobre els presos polítics, que s'exposi a Barcelona. Aquesta és la petició que el Grup Demòcrata de la capital catalana –la marca del PDECat a l'Ajuntament- ha fet a l'alcaldessa, Ada Colau, a qui ha demanat que ofereixi un espai per exhibir l'obra de l'artista madrileny Santiago Sierra.

La proposta l'ha avançat amb una piulada el portaveu del PDECat al consistori, Jaume Ciurana, el qual ha reclamat a Colau que ofereixi "un museu o sala d'exposicions de la ciutat" per acollir i exposar l'obra de Sierra sobre els presos polítics "censurada a Arco", i ha afegit l'etiqueta #LlibertatPresosPolítics.
 
L'obra de Sierra per denunciar que hi ha presos polítics a Espanya ha durat poques hores a la prestigiosa fira Arco. L'organització ha obert avui les portes a professionals i periodistes i l'obra ja no hi és. Després d'unes hores intenses marcades per la polèmica, la fira d'exposicions Ifema ha decidit tirar pel dret i ja ha trobat un substitut: una sèrie de cinc fotografies realitzades per l'artista alemany Thomas Ruff.
Arxivat a