La CUP Barcelona denuncia que la Guàrdia Urbana multa gent per reivindicar la llibertat dels presos

La regidora cupaire Eulàlia Reguant ha assegurat que el passat 7 de febrer "un grup de persones va ser multat pel cos policial per posar llaços grocs sense perjudicar el mobiliari urbà"

Llaços grocs al Parc de la Ciutadella
Llaços grocs al Parc de la Ciutadella | Adrià Costa
Redacció
21 de febrer del 2018
Actualitzat a les 18:08h
La regidora de la CUP a Barcelona Eulàlia Reguant ha denunciat aquest dimecres en roda de premsa que la Guàrdia Urbana rep ordres de treure els llaços grocs i multar qui els posa. Reguant ha qüestionat el compromís de l'Ajuntament de Barcelona i del govern d'Ada Colau amb els presos polítics i ha explicat que el passat 7 de febrer "un grup de persones va ser multat pel cos policial per posar llaços grocs sense perjudicar el mobiliari urbà". La CUP Barcelona ha anunciat que interpel·larà l'Ajuntament per aquesta situació. 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha encapçalat aquest matí una recepció institucional amb els familiars dels presos polítics, a la qual han acudit Laura Masvidal, Neus Bramona, Txell Bonet i Susanna Barrera, dones de Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, respectivament. Segons l'alcaldessa, la seva situació "ha de preocupar a tothom al marge de les idees polítiques que tingui cadascú", i ha denunciat que "es castigui cruelment" els familiars que es veuen obligats a fer més de 1.000 kilòmetres cada setmana per anar a veure els presos. Per a Colau, és "immoral i inacceptable en termes democràtics".
Arxivat a