​Colau no portarà la funerària pública al ple d'aquest divendres

L'aprovació de la iniciativa torna a posposar-se per la manca de suports de l'oposició

Redacció
21 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:07h

Ada Colau al ple municipal Foto: ACN


El govern d'Ada Colau no portarà finalment en el ple municipal de Barcelona d'aquest divendres l'aprovació definitiva dels tràmits per crear la funerària pública, davant la manca de suports de l'oposició. Fa menys d'un mes que el govern va anunciar que reactivava el projecte per rebaixar el preu dels enterraments, malgrat el pacte amb ERC per oferir enguany un servei de baix cost però sense tanatori propi com la funerària.

El regidor de Presidència, Eloi Badia, va vincular llavors el servei low cost acordat amb els republicans a l'aprovació de la funerària, que l'any passat ja havia retirat dues ocasions del ple precisament per falta de suports. Tot i que ja no els tenia garantits, Badia veia encaminat el procés perquè la funerària tirés endavant en el ple de febrer o març. "Tenim el projecte assegurat", va remarcar llavors.

Fonts municipals han indicat aquest dimecres a Europa Press que aquest punt només s'inclouria en el ple d'aquest divendres per la via d'urgència si s'aconseguissin els acords, cosa que les mateixes fonts ja donen gairebé per descartada. Han ressaltat que no portar el projecte en el ple d'aquest divendres no implica cap renúncia, sinó que el govern segueix treballant en acords amb l'oposició per poder aprovar-lo en el ple.
Arxivat a