Ocupen pisos d'un edifici de l'Ajuntament al barri del Raval

La Guàrdia Urbana controla que no entri més gent de la que ja ho ha fet en un immoble que estava pendent d'adjudicació

Redacció
14 de febrer del 2018
Actualitzat a les 22:58h

Eixample del Raval Foto: Mariona Batllés


Un nombre indeterminat de persones ha ocupat diversos pisos d'un edifici propietat de l'Ajuntament de Barcelona al número 1 del carrer Sant Ramon, al barri del Raval, segons ha avançat El Periódico i han confirmat fonts del consistori. L'Ajuntament ha tingut coneixement de l'ocupació aquest dimecres a la tarda, i ha organitzat un dispositiu de la Guàrdia Urbana per evitar que entri a l'edifici més gent de la que ho ha fet fins ara. 

De moment des de l'Ajuntament no se sap amb certesa el nombre de gent que hi ha dins l'edifici, els pisos del qual són de lloguer social i havien de ser adjudicats properament. De moment no s'ha efectuat cap tipus de desallotjament.

L'actuació de la Guàrdia Urbana ha coincidit amb un acte de protesta dels veïns del Raval contra els narcopisos al barri, en un "narcotour" que ha portat una cinquantena de periodistes per alguns dels immobles que utilitzen venedors i consumidors d'estupefaents.

En les darreres setmanes representants de les formacions polítiques a la ciutat també han conegut la situació dels narcopisos en recorreguts similars, però els veïns lamenten que l'executiu de Colau encara no els ha respost.
Arxivat a