Més de 45.000 assistents al MWC s'allotjaran en pisos d'Airbnb

La factura a pagar per als visitants del Mobile World Congress als amfitrions barcelonins se situarà a l'entorn dels 5 milions d'euros

Redacció
13 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:12h

Un visitant al MWC 2017 Foto: José Manuel Gutiérrez


Més de 45.000 assistents al Mobile World Congress (MWC) utilitzaran l'oferta de pernoctacions d'Airbnb, amb una factura a pagar de més de 5 milions d'euros, segons ha informat aquesta mateixa plataforma de compartir allotjament. Els visitants que utilitzaran Airbnb deixaran durant la seva estada uns 40 milions d'euros, segons un càlcul publicat per la plataforma.

La xifra de 45.000 reserves suposa un nou rècord per aquesta plataforma després que en l'edició del 2017 el nombre d'assistents del MWC que es van allotjar en pisos de famílies de particulars es va situar en 40.000 persones, amb un impacte econòmic per a la ciutat de 28 milions d'euros, sempre segons xifres publicades per Airbnb.

Arnaldo Muñoz, director general de l'àrea de màrqueting d'Airbnb, ha manifestat el seu ''orgull'' per donar la possibilitat que les ''famílies locals'' que actuen com amfitrions dels assistents del Mobile puguin ''beneficiar-se'' d'un esdeveniment internacional tan important per a l'economia de la ciutat.

Airbnb assegura que la mitjana de preu per una nit en un allotjament de la plataforma és de 66 euros, tenint en compte que 97 cèntims de cada euro són per l'amfitrió, segons afirma.

L'organització del MWC preveu que en aquesta edició del 2018 el nombre d'assistents al congrés superi les xifres de l'any passat i estiguin per sobre dels 110.000 visitants.
Arxivat a