Junts fem més Nació     FES-TE SUBSCRIPTOR

Veterinaris del porcí critiquen la imatge que dona «Salvados» del sector

L'AVPC apunta que la majoria dels ramaders i empreses compleixen la normativa

per Redacció, 7 de febrer de 2018 a les 19:35 |
Una dels imatges del reportatge | La Sexta
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El programa "Salvados" de La Sexta va tractar aquest diumenge passat sobre la indústria càrnia. El reportatge ha sacsejat l'opinió pública i la mateixa indústria. En aquest sentit, l'Associació de Veterinaris de Porcí de Catalunya (AVPC) ha emès un comunicat en relació al programa criticant que "no reflecteix en absolut la realitat del sector porcí català i espanyol".

En el text es remarca que la "immensa majoria de ramaders i empreses del sector" compleixen les normatives comunitàries i estatals que "són les més exigents del món". Apunten que "són absolutament falses les afirmacions fetes al programa sobre la presència d'hormones o antibiòtics a la carn que es produeix".


Finalment, destaquen la importància dels veterinaris "com a garants de la sanitat i benestar dels animals, i de la seguretat alimentaria dels consumidors". En aquest sentit, doncs, l'associació volen deixar constància el rebuig a la imatge que es va donar del sector "que considerem que no és la real".
 

Llegeix el comunicat sencer

Podeu veure els vídeos en aquest enllaç

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació