Neus Lloveras deixa la presidència de l'AMI i aposta per un relleu de «continuïtat»

Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar (ERC), assumirà el càrrec fins a mitjans de març, data prevista per celebrar l'assemblea que triarà el nou màxim dirigent

07 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:31h

Neus Lloveras, en una imatge d'arxiu. Foto: Adrià Costa


"Quan surti per aquesta porta ja no seré presidenta de l'AMI". Aquesta ha estat una de les frases que ha fet servir Neus Lloveras durant la declaració davant dels mitjans en la qual ha anunciat que deixava el càrrec, al qual va accedir després de les eleccions municipals del 2015. Lloveras, que no repetirà com a alcaldessa de Vilanova i la Geltrú als comicis del 2019, ha comunicat oficialment la decisió a la comissió executiva de l'Associació de Municipis per la Independència, reunida aquest matí a Barcelona.

L'alcaldessa de Vilanova ha apostat per un relleu de "continuïtat", que s'haurà de triar en l'assemblea de l'AMI del proper 15 de març. Fins aquell moment, l'entitat estarà liderada per Jordi Gaseni, batlle de l'Ametlla de Mar i dirigent d'ERC. Lloveras, a principis de mes, ja donava per fet que deixaria l'AMI per preparar el seu retorn a la vida privada.