Barcelona estrenarà una biennal de filosofia i una altra sobre ciència i dona

Joan Subirats, nou comissionat de cultura, aposta per la "continuïtat" amb "els matisos que calgui" respecte Sureda i Collboni

Redacció
24 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:27h

Joan Subirats, durant la roda de premsa celebrada aquest dimecres Foto: ICUB


Joan Subirats, nou comissionat de cultura de l'Ajuntament de Barcelona, ha presentat els principals objectius en política cultural previstos per als propers mesos de mandat. Entre d'altres, ha anunciat que estan preparant una biennal de cara l'octubre dedicada a la filosofia, "amb grans noms del pensament", i una altra per Santa Eulàlia, al 2019, sobre ciència i dona.

El comissionat ha indicat, respecte els seus antecessors al càrrec Berta Sureda i Jaume Collboni, que la seva idea és de "continuïtat" en allò que els sembli positiu, "incorporant els matisos que calgui sempre en cada cas. Volem impulsar una política pròpia".

Subirats ha admès, en la roda de premsa celebrada aquest dimecres, que són conscients que els queda un any i mig de mandat. "La idea és aprofitar aquestes mesos que tenim per plantejar algunes línies estratègiques significatives i importants i que deixin ben encaminada la política cultural de cara el futur i alguns aspectes específics".
Arxivat a