Les noies trobades lligades de mans a Montjuïc van fingir un segrest

La investigació dels Mossos dona un resultat inesperat

Redacció
24 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:14h
Dues noies, de 17 i 18 anys i que havien desaparegut aquest dimarts al voltant de les 11 del matí de Badalona, han estat trobades al voltant de la 1 de la matinada per una dona a prop de l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, a Barcelona, segons ha avançat El Periódico. Les famílies de les dues joves van denunciar-ne la desaparició. Però van fingir el seu segrest.

La dona les ha trobat amb les mans lligades amb brides, amb blaus pels braços i les cames i ha informat que semblaven trobar-se sota els efectes d'algun tipus de sedant. La mateixa dona les ha portat a l'Hospital del Mar. Allà i en un primer moment, les joves han explicat que no recordaven què els havia passat durant aquestes hores però que no tenien constància d'haver consumit cap substància.

El mateix mitjà explica que les noies van sortir al pati de l'escola on estudien i van desplaçar fins a una plaça que hi ha a prop. Allà, recorden que un home d'uns 60 anys els va demanar ajuda. Les proves que els han fet a l'hospital han descartat una agressió sexual.

La història, però, ha apuntat cap a una altra direcció, segons els Mossos i tal com recull el 3/24. La investigació dels agents ha resolt que es tractaria d'una desaparició voluntària de les noies que després, davant del ressò a les xarxes socials, han acabat disfressant com una retenció. Els mossos han descartat l'opció del segrest i han detectat contradiccions en el relat.

Finalment, les noies han reconegut que s'havien inventat el relat, per por a les represàlies per haver marxat de casa.
Arxivat a