Detingut un segon jove per una brutal agressió al metro de Barcelona

La víctima va patir una fractura de pelvis, un traumatisme cranioencefàlic i ferides que van requerir punts de sutura

Redacció
21 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:05h

Els Mossos han detingut una segona persona implicada en l'agressió d'un home el passat 10 de gener a l'estació de metro de Navas de Barcelona. El detingut, un jove menor d'edat, es va presentar ahir a la tarda a dependències judicials, on li va prendre declaració. Els Mossos d'Esquadra ja van detenir dimarts un jove de 18 anys per participar en l'agressió.

Aquest mateix diumenge al matí, el jove ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors. Arran de l'agressió, la víctima va patir una fractura de pelvis, un traumatisme cranioencefàlic i ferides a la cella i al cap que van requerir diversos punts de sutura.

L'escena va ser enregistrada per una càmera de seguretat, on es veu l'agressor, juntament amb dues persones més, colpejant a la víctima a les escales de la parada de Navas de la línia 1 del metro. La investigació continuava oberta per tal d’identificar els joves que acompanyaven l’agressor en el moment dels fets, un dels quals és el detingut aquest dissabte.

Els fets van ser enregistrats per una càmera de seguretat i es veu com el detingut, aleshores menor d'edat, i la víctima van baixar a les quatre de la matinada a l'estació de la línia 1 i ja es barallaven entre ells. En un moment determinat, l'agressor va propinar diversos cops al cap amb un cinturó a la víctima i va quedar inconscient a terra a l'andana.

El primer detingut, juntament amb dos amics seus, el van fer caure escales avall des del vestíbul amb una empenta quan intentava fugir. Ja a terra i inconscient, el van seguir agredint amb fortes puntades de peu al cap i a la cara i va marxar del lloc dels fets.

Pocs minuts després, els serveis mèdics van assistir el jove agredit després de ser alertats pel Centre de Seguretat i Protecció Civil de Metro. L’home es recupera favorablement de les lesions que va patir.
Arxivat a