«Ganga» a Barcelona: viure en una cuina per 750 euros al mes

La bombolla del lloguer segueix deixant casos surrealistes

La cuina que es lloga per 750 euros al mes
La cuina que es lloga per 750 euros al mes
Redacció
16 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:32h

El preu del lloguer a Barcelona i a l'àrea metropolitana segueix pujant sense parar. A més de preus vergonyosos, també hi ha espais que es lloguen que tenen un punt de surrealisme. És el cas que ha descobert la revista Vice. Al barri de Sants de Barcelona es lloga una cuina per 750 euros al mes. Sota el títol "Alquiler de estudio en Sants", el portal Idealista mostra diverses imatges d'una cuina que, segons informen, "no té habitació" però es tracta d'un "loft de 25m2".

A banda d'aquesta, les altres característiques de què gaudeix el llogater són 1 bany i que es troba totalment moblat i equipat. Malgrat ser de segon mà, es troba en "bon estat" i té "en tràmit" la certificació energètica. És un baix que dona a l'exterior i no té ascensor. L'anunci també conté una imatge d'una habitació que, segons es pot comprovar, no està moblada, i que imaginem que és el lloc que ha de fer les funcions de pis.
 


Una altra de les peculiaritats de l'espai és la "finestra". Mirant la imatge, però, un possible candidat a llogar-lo s'adona de seguida que aquesta sortida a l'exterior és realment... un pòster. Aquestes són només un parell d'imatges que mostren com de complicat i les fórmules que s'empesquen els arrendataris per col·locar els seus espais (és complicat considerar-ne pisos) a potencials llogaters.

INTERACTIU Digues quant cobres i et diré on pots viure
 

Imatge de la «finestra»

Arxivat a