Joan Maria Pou: «Hem fet un programa per desestigmatitzar el turista»

El periodista radiofònic fa el salt a TV3 amb "Cases d'algú", un espai que guarda grans paral·lelismes amb altres formats d'èxit com "El convidat" o "El Foraster"

Joan Maria Pou, a Mèxic
Joan Maria Pou, a Mèxic | Alça Manela
10 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:51h
És un dels programes estrelles de TV3 per aquest 2018. Un format que agrada a la casa i al seu públic, i que recorda al d'El convidat, d'Albert Om, o El foraster, de Quim Masferrer. Cases d'algú s'estrena aquest dijous en prime time i tindrà com a conductor una de les veus radiofòniques més aclamades, Joan Maria Pou, que debuta com a presentador a la pública catalana. Inspirat en un programa belga, aterra a la graella de TV3 de la mà de la productora DLO i Alça Manela.

Una caravana és el punt de partida del programa. Allà, Pou hi convida a entrar diversos turistes als quals els hi planteja quatre preguntes. L'última, "Em convidaries a casa teva?", desencadena un viatge a un país i una llar desconeguda que permet als espectadors endinsar-se en la peculiar vida dels protagonistes. El resultat, divuit històries sorprenents que, en paraules del presentador, retraten "divuit maneres diferents de viure".