Les trinxeres republicanes de Montgai seran recuperades per voluntaris

L'alcalde del municipi assegura que moltes persones s'han posat en contacte amb el consistori per recuperar aquest espai de la Guerra Civil

Imatge de la trinxera destrossada
Imatge de la trinxera destrossada | ACN
08 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:00h
Les trinxeres republicanes de Montgai que van aparèixer destrossades la setmana passada seran recuperades per voluntaris, que s'han ofert per fer aquesta tasca. Diverses persones, algunes de les quals està integrada al Comitè de Defensa de la República (CDR), s'han organitzat per treballar a la zona, i la primera actuació es farà el proper dissabte 20 de gener amb un grup de treball.

Aquest, però, no serà l'únic, atès que desenes de persones han mostrat la seva voluntat per ajudar en la rehabilitació d'aquest espai. L'alcalde de la població de la Noguera, Jaume Gilabert, assegura que moltes persones s'han posat en contacte amb el consistori per ajudar a reparar aquest espai  de la Guerra Civil recuperat l'any 2010.

El CDR ha convocat els voluntaris el dissabte 20 a les vuit del matí a l'aparcament de l'estació de trens de Tàrrega per desplaçar-se fins a Montgai.