Unes 80.000 persones s'apleguen a Montjuïc en una nit de Cap d'Any tranquil·la

El SEM ha fet la passada nit 13 assistències a la ciutat, de les quals sis han derivat en trasllats hospitalaris lleus

Cap d'Any a Montjuïc
Cap d'Any a Montjuïc | Ajuntament de Barcelona
Redacció
01 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:08h
La benvinguda al 2018 a l'avinguda Maria Cristina ha aplegat aquesta passada nit 80.000 persones, segons dades de l'Ajuntament de Barcelona. El públic assistent, majoritàriament turistes que han volgut passar el Cap d'Any a la capital catalana, han gaudit d'un espectacle de música, pirotècnica i llum amb les Fonts de Montjuïc com a eix central. Tot plegat, en una nit tranquil·la on, inicialment i a l'espera que es tanqui el balanç, no s'han registrat incidències rellevants.

Segons fonts del consistori, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), va fer 13 assistències a la ciutat, de les quals sis han derivat en trasllats hospitalaris lleus. També es van fer una trentena de controls d'alcoholèmia, de les quals dues van resultar positives.

Un espectacle de pirotècnia, música, llum i jocs van amenitzar la passada nit la trobada més multitudinària del Cap d'Any a Barcelona.Tot plegat, en un muntatge ideat per la Companyia Efímer, que ha volgut donar protagonisme a les formes esfèriques, com a símbol de cicles que comencen i acaben, en analogia amb els grans de raïm que es mengen durant les dotze campanades. Un equip de so de 20 torres amb 4 altaveus de grans dimensions repartits per tota l'avinguda van complementar l'experiència, que va convertir la plaça Espanya i els seus entorns en un espai de festa popular que comptava. Això sí, amb un acurat desplegament dels cossos de seguretat i d'assistència sanitària.

A falta de tancar definitivament el balanç de la nit de Cap d'Any a Barcelona, i segons fonts del consistori, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), va fer 13 assistències a la ciutat, de les quals sis van derivar en trasllats hospitalaris de caràcter lleu. La Guàrdia Urbana va fer també una trentena de controls d'alcoholèmia, de les quals dues van donar positiu.
Arxivat a