VÍDEO El vent destrossa parades de la Fira de Reis de Barcelona

L'Ajuntament opta per suspendre la que hi havia a la Gran Via i les fortes ratxes obliguen a tallar un tram de l'avinguda

Redacció
27 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:37h
El fort vent ha causat aquest dimecres destrosses a la Fira de Reis de la Gran Via a Barcelona. Les ratxes de vent, que aquest matí han assolit els 76 km/h a la capital catalana, han fet volar una desena de parades situades a la Gran Via, entre els carrers entre Comte d'Urgell i Villarroel.

La Guàrdia Urbana ha precintat tota la fira i ha hagut de tallar el trànsit perquè els Bombers de Barcelona poguessin actuar a la zona dels desperfectes i evitar més danys. La fira no s'obrirà fins que minvi el vent intens. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest matí les ratxes de vent han assolit els 76 km/h a la capital catalana.

Diversos paradistes s'han queixat de les pèrdues que els provocarà aquest succés i han criticat que les carpes estaven mal muntades. Per la seva banda, el regidor del PDECat Raimond Blasi ha reclamat que s'obri una investigació per analitzar si la instal·lació "ha estat correcta", i s'ha preguntat si no ha fallat la previsió del govern d'Ada Colau, que "ha activat l'alerta per ventades després de l'incident". Els mateixos cossos de seguretat també han anat demanant molta precaució als conductors "si és imprescindible desplaçar-vos", ja que "us podeu trobar obstacles a la via per les fortes ventades".
Arxivat a