Ciutadans ja prepara la «Festa de la Victòria» a la plaça d'Espanya

S'instal·larà un escenari al qual s'ha convocat la militància i els simpatitzants taronges

Acte central de campanya de Ciutadans
Acte central de campanya de Ciutadans | Cs
20 de desembre del 2017
Actualitzat a les 7:10h
Tot és a punt a Ciutadans per celebrar el que espera que sigui una jornada triomfant, demà dijous. Els pronòstics no poden ser més engrescadors i la formació unionista té coll avall que es pot endur el primer lloc en les eleccions del 21-D. En l'acte de tancament de campanya, els líders taronges han fet les darreres crides a la participació -"això anirà d'un grapat de vots", han repetit Albert Rivera i Inés Arrimadas aquests dies- i han destacat la transcendència històrica que pot tenir el resultat. En tot el que afecta el procés, ja no ve d'una jornada històrica.

Ciutadans seguirà la nit electoral des de l'Hotel Catalònia, a la plaça d'Espanya de Barcelona. Però ja ha previst situar un escenari exterior a l'avinguda de Maria Cristina, just al costat de les dues torres venecianes erigides amb motiu de l'Exposició Universal del 1929. Serà des d'aquesta tribuna que els líders del partit valoraran els resultats electorals. En aquest lloc s'ha convocat els militants i simpatitzants en el que es pretén que sigui una gran festa de celebració.   

Hi ha olor de victòria en els rengles de Ciutadans. Ho diuen els màxims dirigents, Albert Rivera -que aquest dimarts ha parlat de fregar el milió de vots- i Arrimadas, de manera desacomplexada. L'objectiu és la primera posició, encara que després els números no permetin formar una majoria alternativa. Això no importa... La realitat es fa també d'imatges i percepcions. El titular sol imposar-se enfront la complexitat de les dades. Mentre les urnes, capricioses i sorrudes, es reserven la sentència, a la plaça d'Espanya ja preparen l'envelat.