Última crida de Puigdemont: «Cal reforçar més que mai la presidència de la Generalitat»

El candidat de Junts per Catalunya, en el míting final de campanya, assegura que si no és president s'haurà "regalat la sobirania" de del país a Mariano Rajoy | Apel·la al vot útil mentre Elsa Artadi i Eduard Pujol reivindiquen la llista com "l'única que defensa el Govern legítim"

Carles Puigdemont intervé al míting de Junts per Catalunya a Barcelona
Carles Puigdemont intervé al míting de Junts per Catalunya a Barcelona | Junts per Catalunya
19 de desembre del 2017
Actualitzat el 20 de desembre a les 10:57h
La Plaça de la Virreina de Barcelona ha acollit el "megamíting" final de Junts per Catalunya amb el qual la candidatura de Carles Puigdemont ha tancat la campanya electoral. "Si guanya el president del 155, haurem regalat tota la nostra sobirania a Mariano Rajoy i a tot el que ell representa", ha assegurat Puigdemont, que s'ha tornat a comprometre a tornar a Palau amb "tot el Govern legítim" si venç als comicis. El candidat ha indicat que "cal reforçar més que mai la presidència de la Generalitat", i ha indicat que si s'avala el 155 "sempre es podrà treure el màxim dirigent" quan Madrid vulgui.

Segons el candidat, la voluntat pacífica ha estat el motor del procés. "I seguirem al servei de la pau i de la fraternitat encara que ens peguin", ha assenyalat el dirigent independentista. "Quan se'ns sotmet a povocacions molt dures, sabem mantenir el compromís amb la no violència. Jo, com a president del país, puc anar amb el cap ben alt per tot el món. Escoltar la veu dels ciutadans és imprescindible", ha indicat Puigdemont, que ha recordat el mandat del 27-S i la celebració del referèndum.