Signants del manifest democristià de suport a Puigdemont reclamen la retirada dels seus noms

Segons ha informat Demòcrates de Catalunya a través d'un comunicat, hi ha almenys quatre persones, entre les quals la filla de Carrasco i Formiguera, que denuncien no haver donat el seu consentiment

Presentació del manifest de democristians a favor de Carles Puigdemont
Presentació del manifest de democristians a favor de Carles Puigdemont | Junts per Catalunya
18 de desembre del 2017
Actualitzat a les 21:03h
Demòcrates de Catalunya ha enviat aquest dilluns al vespre un comunicat en què denuncia que diverses persones incloses en el manifest de democristians de suport a Carles Puigdemont de cara al 21-D han vist com el seu nom s'hi incloïda "sense consentiment". Entre aquestes personalitats, segons el comunicat de Demòcrates, hi ha Rosa Maria Carrasco, filla de Manuel Carrasco i Formiguera, o bé Manel Cardeña, militant històric d'Unió i fundador del partit que en reivindica les essències.

Aquest signants, tal com recalca el text, "demanen públicament la retirada dels seus noms d'aquesta llista i mostren el seu enuig i rebuig a la utilització dels seus noms sense previ consentiment per part d'ells". "Lamentem que s'hagi produït aquesta utilització dels noms i s'hagi vulnerat el dret a la privacitat de les persones afectades amb un fi purament electoral. Són pràctiques que s'han d'erradicar i denunciar, encara que malauradament sigui a un dels partits lleials a la República", sosté el document.