Coses del directe (i de la tecnologia)

Puigdemont entra per videconferència o per satèl·lit als actes de Junts per Catalunya, i el mecanisme no sempre funciona a la primera | Ponsatí, abans d'intervenir a l'Escola Industrial des de Brussel·les: "Puc fer una broma sobre la tecnologia?"

Carles Puigdemont es connecta per videconferència o per satèl·lit als mítings
Carles Puigdemont es connecta per videconferència o per satèl·lit als mítings | Junts per Catalunya
16 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:59h
Un remor recorre l'equip de campanya de Junts per Catalunya cada vegada que Carles Puigdemont ha d'intervenir en directe des de Bèlgica. Funcionarà? Hi haurà algun problema tècnic? Es penjarà la connexió, com ha passat en alguna reunió de la war room que decideix els missatges de cada dia? Sorgirà algun imprevist? S'escoltarà alguna expressió espontània del president pensant-se que no està en directe? Són qüestions que denoten l'excepcionalitat d'una campanya que es fa a cavall de l'exili i Barcelona, i que es converteixen en font d'anècdotes per a la caravana periodística.

El zènit ha arribat amb Clara Ponsatí, consellera d'Ensenyament, que aquest matí ha tingut seriosos problemes per entrar en directe en l'acte sectorial celebrat a l'Escola Industrial. "Puc fer una broma sobre la tecnologia?", s'ha preguntat, segurament aliena al fet que ja l'escoltaven el centenar de persones congregades a l'edifici de la Diputació. Després ha començat a moure's de dreta a esquerra de la pantalla, buscant la millor posició. Somriures nerviosos a l'equip de campanya i comprensió amable del públic.