Sànchez irromp en campanya des de la presó: «No podem donar l'esquena a Puigdemont»

Junts per Catalunya s'erigeix com la candidatura 3x1: per garantir la majoria independentista, per afavorir el retorn dels exiliats i empresonats i per unir el sobiranisme | El número dos de la llista, privat de llibertat a Soto del Real, insisteix que C's i PSC són els "tontos útils" del 155

Míting central de Junts per Catalunya
Míting central de Junts per Catalunya | Junts per Catalunya
15 de desembre del 2017
Actualitzat el 16 de desembre a les 9:28h


Jordi Sànchez, número dos de Junts per Catalunya, ha irromput en l'acte central de la candidatura a través d'un missatge de veu gravat des de la presó de Soto del Real. "La victòria de Carles Puigdemont és l'única que Mariano Rajoy no podrà pagar ni manipular", ha ressaltat l'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que ha volgut deixar clar que l'adversari és el president del govern espanyol, no Inés Arrimadas, ni Miquel Iceta, ni Xavier García Albiol. "Són els tontos útils del 155", ha apuntat Sànchez, que ha demanat reiteradament el vot per al president.

"Buscarem acords amb tothom per governar", ha apuntat el dirigent independentista, que ha demanat "revertir" totes les decisions que ha pres Rajoy al llarg dels últims mesos amb el suport del PSOE i de Ciutadans. "No podem donar l'esquena a Puigdemont", ha assenyalat Sànchez, que ha dit als indecisos: "Penseu en Brussel·les o en l'exili". "Qua guanyi ell és l'única manera que ens en sortim", ha recalcat.