Un «star system» català per fer companyia a Puigdemont

El president s'envolta d'actors, representants de la societat civil i dirigents de la candidatura en un acte a la seu de Junts per Catalunya

Acte de suport a Puigdemont a la seu de Junts per Catalunya
Acte de suport a Puigdemont a la seu de Junts per Catalunya | Junts per Catalunya
15 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:05h
Hores abans del míting central de campanya de Junts per Catalunya, la seu de la candidatura s'ha omplert de personalitats conegudes -del món de la cultura, de sectors professionals i també de la llista al 21-D- per saludar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Els problemes tècnics han estat els protagonistes de l'arrencada de l'acte, perquè al candidat no se l'escoltava. "Ja li llegirem els llavis", ha exclamat des d'última fila Lloll Bertran, sempre sol·lícita a l'hora de participar en campanyes electorals de l'espai convergent. Finalment, però, Puigdemont ha aparegut.

Els primers en saludar-lo han estat els actors Pep Cruz i Maria Pau Pigem, coneguts per les aparicions en sèries de sobretaula de TV3. "El 155 és com un verí que ens volen inocular", ha recalcat Pigem. Cruz li ha recomanat obres de teatre per anar a veure a Brussel·les i ha demanat un esforç en els últims dies de campanya per tal de guanyar les eleccions. De passada, li ha recorda que a Girona "hi carda un fred que pela". Bertran ha estat la següent en pujar a l'escenari i ha volgut fer la broma -era inevitable- sobre que Puigdemont ha entrat per vídeo, com deia el seu personatge anomenat Sandra Camaca. Somriures generalitzats -i algun de congelat-.