Arrimadas diu a Figueres que el 21-D «caduca el procés i el 155»

Insisteix en la necessitat de concentrar el vot unionista en Cs

14 de desembre del 2017
Actualitzat el 15 de desembre a la 13:12h

Arrimadas avui a Figueres. Foto: @CiutadansCs


Inés Arrimadas ha anat avui a Figueres, on ha passejat pel centre de la ciutat i ha mantingut contactes amb associacions de veïns. La candidata unionista ha afirmat que el 21-D "és la data de caducitat del procés i del 155". Arrimadas ha dit que ells van demanar l'aplicació de l'article 155 perquè es convoquessin les eleccions i que "amb la constitució del nou govern s'acaba el procés i el 155".

Arrimadas ha dit que "les enquestes s'han d'agafar amb prudència", però n'ha subratllat la tendència que dibuixen i ha insistit en la utilitat de votar el seu partit: "Som l'única força que pot guanyar l'independentisme i els senyors Puigdemont i Junqueres a les urnes". Ha explicitat la crida a "concentrar el vot" en el que ja és una constant dels missatges dels taronges en aquesta campanya.

Sobre el matís que ha fet Miquel Iceta a la seva proposta d'indult als polítics independentistes, Arrimadas ha dit que "no puc estar comentant cada dia les ocurrències del senyor Iceta". Ha afegit que donar el sufragi a Cs és "un vot segur". "En les properes eleccions parlarem molt fort -ha dit-, tan fort que el resultat fins i tot l'escoltarà el senyor Puigdemont des de Brussel·les".