Lorena Roldán, «el bec d'or» que va embadalir Rivera

La número dos per Tarragona és una de les figures en alça a Ciutadans i molts la consideren "una Arrimadas en potència"

Lorena Roldán en un míting de C's a Tarragona diumenge passat
Lorena Roldán en un míting de C's a Tarragona diumenge passat | Ciutadans
14 de desembre del 2017
Actualitzat a les 20:15h
"Una Inés Arrimadas en potència", "la nova estrella del partit", "una líder que puja amb força"... Dins de Ciutadans, la figura de la diputada Lorena Roldán és elogiada per tothom. Escollida en les eleccions del 27-S en el número quatre per Tarragona, Roldán és ara la número dos de la llista, darrera de Matías Alonso, un dels principals col·laboradors d'Albert Rivera i secretari general del partit taronja fins fa poc.

Les campanyes serveixen també per catapultar figures dins de cada partit. O, en altres casos, per difuminar-les. Diuen que Albert Rivera va quedar impressionat quan la va escoltar en un acte de precampanya celebrat fa unes setmanes al Teatre Tívoli. Era el primer cop que Lorena Roldán intervenia en un míting davant de Rivera. I diuen que el líder va quedar embadalit de la dialèctica i empenta de la jove diputada. El Tívoli és un lloc de culte entre els taronges, ja que va ser allí on es va presentar el partit per primer cop, en un llunyà 2005.  

Decebuda del PSC pel tripartit

Però Lorena Roldán (Tarragona, 1981), advocada de formació, ja fa temps que és una figura fulgurant entre els taronges. Atén a NacióDigital al final del míting celebrat a Tarragona diumenge passat. Explica com va acostar-se a Ciutadans: "Era votant del PSC fins que Maragall va fer el primer tripartit i va pactar amb Esquerra. Això em va decebre molt". Els tripartits formen part del pitjor imaginari de Cs. "Després em vaig sentir atreta pel discurs d'Albert Rivera -relata Lorena- perquè representava aquesta majoria silenciada de catalans".
 
Arxivat a