Arrimadas replica a Rajoy que només ella pot guanyar

La líder de Ciutadans respon al president espanyol, que avui ha dit a Lleida que l'únic vot útil és el PP

Inés Arrimadas aquesta tarda a la carpa de Cs.
Inés Arrimadas aquesta tarda a la carpa de Cs. | Europa Press
08 de desembre del 2017
Actualitzat a les 20:45h
Inés Arrimadas i Mariano Rajoy han competit avui a la mateixa plaça, en actes dels seus respectius partits a Lleida. El president espanyol ha fet una crida a votar el PP perquè, ha dit, és l'únic "vot útil". Aquesta tarda, la candidata de Ciutadans li ha replicat des de Barcelona, dient que ella és l'única constitucionalista que està en condicions de guanyar aquestes eleccions.

Cs competeix alhora amb el PSC i el PP, i sovint el discurs sembla intercanviable amb el dels populars. Si avui el presidenciable del PP Xavier García Albiol ha dit que cal millorar el sistema de finançament, Arrimadas ha criticat aquesta tarda que "ni el PP ni el PSOE han volgut resoldre el problema de finançament de els comunitats autònomes". Ha dit que cal un nou model i ha citat l'alemany com un possible referent.

Aquesta tarda, la candidata de Cs ha inaugurat un "Espai Ciutadà", una carpa inflable situada a la plaça d'Universitat de Barcelona que vol ser un mitjà perquè la gent pugui conèixer el projecte polític de Ciutadans i que es podrà visitar fins al 19 de desembre.