ERC guanyaria les eleccions a Barcelona després del trencament de Colau amb el PSC, segons «La Razón»

Els republicans i els "comuns" empatarien a vuit regidors, segons l'enquesta del rotatiu | C's també aconseguiria vuit edils i el PSC en guanyaria dos i arribaria als sis | El PDECat en perdria quatre i es quedaria amb sis

Redacció
19 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:50h

El ple de Barcelona, en una imatge d'arxiu. Foto: ACN


ERC guanyaria l'alcaldia de Barcelona si es celebressin eleccions aquest diumenge. Segons l'enquesta publicada pel diari La Razón, els republicans arribarien als vuit regidors, ara en tenen cinc, i serien la força més votada per davant de Barcelona en Comú, que aconseguiria els mateixos edils, per bé que en perdria tres.

El sondatge també indica que C's augmentaria la seva representació fins als vuit regidors, per la qual cosa hi hauria un escenari de triple empat entre independentistes, "comuns" i ciutadans. PSC i PDECat, per la seva banda, mantindrien un empat a sis regidors, encara que els socialistes en guanyarien dos i els antics convergents perdrien quatre representants. El PP es quedaria amb els tres regidors que té actualment i la CUP perdria una cadira i aconseguiria dos regidors. 
Arxivat a