VÍDEO «El novio de la muerte»: himne espanyolista per protestar contra una manifestació antifeixista

Uns 200 unionistes volien impedir la mobilització que té per objectiu denunciar les agressions feixistes però els Mossos d'Esquadra els han aturat

Participants a la concentració unionista
Participants a la concentració unionista | Twitter
Redacció
18 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:25h

Una mobilització unionista discorre aquest migdia de dissabte els carrers del barri de Sarrià de Barcelona. La manifestació s'ha convocat en contra de l'acte convocat per Unitat contra el Feixisme i el Racisme al mateix districte que volien aturar, però un cordó policial els ho ha impedit.

La concentració antifeixista pretenia denunciar l'increment d'agressions feixistes que s'han registrat en les darreres concentracions unionistes, on entre altres, s'ha increpat periodistes, gent del carrer i s'ha malmès mobiliari urbà i privat, com és el cas dels vidres d'accés a Catalunya Ràdio.

La mobilització unionista s'ha convocat a la plaça d'Artós, on s'han fet càntics contra els antifeixistes com El novio de la muerte. El grup, format per unes 200 persones, s'ha desplaçat cap a l'estació dels FGC de Les Tres Torres, on s'ha convocat la manifestació d'Unitat contra el Feixisme i el Racisme. Tot i això, els Mossos d'Esquadra han establert un cordó policial per evitar que els dues concentracions es trobessin.
 
Arxivat a