Un jove denuncia agressions de policies espanyols després de ser detingut

Els fets van tenir a la comissaria de la Policia Nacional espanyola a Via Laietana, segons un comunicat d'Arran

Redacció
12 de novembre del 2017
Actualitzat a les 22:57h
El col·lectiu Arran ha denunciat la suposada agressió d'agents de la Policia Nacional espanyola a un militant aquest dissabte. En un comunicat publicat al seu compte de Twitter, expliquen que després de ser detingut i en un espai de la comissaria del cos a la Via Laietana de Barcelona sense càmeres, quatre agents van començar a bufetejar-lo i colpejar amb les botes als genolls i cuixes.

Els fets van tenir lloc aquest dissabte al migdia a la Prefectura Nacional de Policia després de la manifestació antifeixista que Arran havia celebrat en suport a altres joves antifeixistes sota el lema #TotsSomAntifeixistes. El jove es trobava manifestant-se davant del lloc quan va ser detingut.

Tot seguit, segons el comunicat de la formació de l'esquerra independentista, va ser traslladat a la comissaria de la Verneda, on va rebre comentaris vexatoris, “fins que a mitja tarda va ser posat en llibertat amb càrrecs per resistència i desobediència a l’autoritat”.

Arran ha recordat, per últim, les agressions de l'1-O i la detenció de dos joves de Tàrrega que van denunciar que van ser "greument apallissats per part de la policia espanyola". "Davant la seva impunitat, nosaltres alcem la veu per denunciar-ho i seguirem prenent els carrers, hem perdut la por", ha reblat l'organització en un comunicat difós a través de les xarxes socials.


 
Arxivat a