C's acusa Colau «d'humiliar» el PSC i preparar un pacte amb els independentistes

Mejías lamenta que els socialistes hagin "suplicat" mantenir el pacte perquè debilita la posició dels "constitucionalistes"

Carina Mejías, en una imatge d'arxiu
Carina Mejías, en una imatge d'arxiu | ACN
Redacció
12 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:25h
La presidenta del grup municipal de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha assegurat que el trencament de Barcelona en Comú amb el PSC respon a la "deriva secessionista" de Colau, que recorda que aquest dissabte va participar en la manifestació que qualifica "d'independentista".

En aquest sentit, esgrimeix que l'alcaldessa ja prepara el pacte amb els independentistes "després d'humiliar al PSC", una circumstància que creu que farà que sigui recordada com la "pitjor" alcaldessa de la democràcia a Barcelona. Mejías també ha lamentat que el PSC hagi "suplicat" mantenir el pacte de govern municipal, que ha "debilitat" la posició dels "constitucionalistes".

Per a la regidora de C's, la conseqüència directa que Colau busqui "aliances" amb els "grups separatistes" provoca la "deixadesa" de l'alcaldessa amb els problemes dels ciutadans. Una suma de factors que, per Mejías, "estan provocant una crisi de la qual trigarem anys en recuperar-nos".

"Barcelona perd empreses i congressos", ha destacat Mejías, que creu que les polítiques socials de Colau "han quedat en res". "Si els barcelonins busquen a la senyora Colau, que mirin al costat dels separatistes, perquè sempre està allà", ha conclòs.
Arxivat a