L'alcalde que va deixar el PSC pel fitxatge d'Espadaler se'n va al PP

Dante Pérez serà el número dos de la candidatura popular

Dante Pérez, alcalde de Gimenells
Dante Pérez, alcalde de Gimenells | FB
09 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:45h
L'alcalde de Gimenells i Pla de la Font, Dante Pérez, ha fitxat pel PP un dia després de deixar el PSC. El batlle serà el número dos de la candidatura popular a les eleccions del 21-D, rere Marisa Xandri, que repetirà com a número 1 del partit a Lleida. 

Pérez va anunciar aquest dimecres que marxava dels socialistes després que la seva formació hagués decidit incorporar l'exlíder d'Unió, Ramon Espadaler, a la candidatura de les eleccions del 21 de desembre. En un missatge a Twitter, Pérez va assegurar que era "incapaç de compartir partit amb els nacionalistes d'Unió", per la qual cosa va decidir abandonar el partit que lidera Àngel Ros i Miquel Iceta.

D'aquesta manera, el PP obtindrà la tercera alcaldia a Catalunya, després de Pontons (l'Alt Empordà) i Godall (el Montsià)

​La direcció del PSOE va aprovar l'aliança que el PSC ha subscrit amb representants del catalanisme moderat aglutinats a la formació Units per Avançar, una de les dues escissions en les quals es va partir Unió Democràtica de Catalunya (UDC) després de la dissolució de CiU el 2015.