Ciutadans assegura que «les lleis s'apliquen, encara que et diguis Puigdemont o Junqueras»

Fernando de Páramo diu que no són partidaris d'il·legalitzar la CUP sinó de "guanyar els independentistes a les urnes"

03 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:11h

Fernando de Páramo aquest divendres a la seu de Ciutadans. Foto: @CiutadansCs


El secretari de comunicació de Ciutadans, Fernando de Páramo, ha declarat avui que "en aquest país les lleis s'apliquen, encara que et diguis Puigdemont o Junqueras". Sobre l'empresonament del Govern, no ha volgut fer més valoracions però ha dit que els dirigents sobiranistes "havien estat advertits des de fa temps". Ha assegurat que la situació creada és "trista".

A una pregunta sobre la possibilitat que s'il·legalitzés la CUP o altres forces sobiranistes, De Páramo ha dit que Ciutadans no vol il·legalitzar ningú, sinó "guanyar els independentistes a les urnes". Ha aprofitat aquesta afirmació per dir que ells van a les eleccions del 21-D amb voluntat de triomf, no com han fet fins ara el PSC i el PP, que renunciaven a la victòria. Unes eleccions les del 21-D, ha dit, "en què no es podrà votar quatre vegades i el recompte no el farà Junqueras".

Ha dit que Catalunya necessita "un govern que treballi per tots els catalans, no un govern processat o en fuga". Sobre el viatge del president Puigdemont a Brussel·les, ha dit que "em preocupa més la fuga d'empreses que la de Puigdemont".