​Tres detinguts en un nou operatiu contra els «narcopisos» del Raval de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana també han desmantellat dos punts de venda

Redacció
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 23:47h

El nou operatiu policial contra els «narcopisos» del Raval Foto: @mossos


Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut aquest dilluns a tres persones per presumpte tràfic de drogues i han desmantellat dos punts de venda i consum de droga, els coneguts com a "narcopisos", al barri del Raval de la capital catalana.

Segons han informat tots dos cossos en un comunicat, els pisos desmantellats estaven en el número 5 del carrer Riereta i el número 29 del carrer Nou de la Rambla. En els dos pisos s'ha comprovat que estaven habilitats per al consum i distribució de drogues i s'han decomissat diverses quantitats d'estupefaent i dues armes de foc detonadores.

Han participat en la recerca d'aquests dos punts de venda de droga el Grup de Salut Pública de la Unitat de Investigació de Ciutat Vella dels Mossos al costat de la Guàrdia Urbana d'aquest districte, amb vigilàncies i seguiments.

Des de principis d'any, s'han realitzat 27 entrades en diferents "narcopisos" del barri del Raval i s'han detingut a 33 persones, i es mantenen dispositius de seguretat i investigacions en alguns punts on hi ha sospites que s'està produint tràfic de droga.
 
Arxivat a