El cinema català arriba per sisena ocasió al Cambridge Film Festival

Del 19 al 26 d’octubre, el certamen britànic programa el cicle "Camera Catalonia", enguany amb els films "La propera pell", "El rei borni", "Incerta Glòria" i "In the same boat"

Marcel Borràs i Núria Prims, en Lluís i la Carlana d'«Incerta glòria»
Marcel Borràs i Núria Prims, en Lluís i la Carlana d'«Incerta glòria»
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:19h
Del 19 al 26 d’octubre, el Cambridge Film Festival obre una nova edició, que tornarà a comptar, per sisena ocasió, amb una nova edició del Camera Catalonia, un cicle que cada any acosta al públic anglès les novetats cinematogràfiques catalanes més destacades del curs. Aquest 2017, la collita mostra quatre films que parlen de la vivesa, de la qualitat i de la diversitat del cinema fet a Catalunya: La propera pell, El rei borni, Incerta Glòria i In the same boat.

El Cambridge Film Festival és un certamen "relativament petit i acollidor" que permet l'acostament entre el públic i els actors, directors i guionistes. Un cicle fet a mida per gaudir de bons films i degustar-los amb els propis protagonistes, establint un contacte directe amb la història que s'explica i els creatius que l'han fet possible, tot ampliant l'experiència que ja de per si ofereix el cinema d'autor.


De Pa negre a Incerta glòria, sis anys de cinema català a Cambridge

Pa negre va ser el gran protagonista de la primera edició del Camera Catalonia, ara fa sis anys, nascut al si del Cambridge Film Festival, que compta amb el suport de l'Institut Ramon Llull. Després d’aquell èxit i de les edicions que l’han succeït, la sisena edició torna a comptar amb un film d’Agustí Villaronga, l'aplaudida versió de la novel·la Incerta Glòria.

La propera pell, d'Isaki Lacuesta i Isa Campo, també forma part del programa, com El rei borni i el documental In the same boat, que es presenten per primera vegada al Regne Unit, també es projectaran a la Arts Picturehouse de Cambridge. Aquí pots consultar el programa al complet.
 
Camera Catalonia a l'Arts Picturehouse
La propera pell, d'Isaki Lacuesta i Isa Campo 
Dissabte, 21 d'octubre a les 20.30 hores. 

In the same boat, de Rudy Gnutti
Dimarts, 24 d'octubre a les 17.15 hores.
Dimecres, 25 d'octubre a les 14.45h. 

El rei borni, de Marc Crehuet
Diumenge, 22 d'octubre a les 15.00 hores. 

Incerta glòria, d'Agustí Villaronga
Dilluns, 23 d'octubre a les 20h.
Dimarts, 24 d'octubre a les 22.15h.