​Tallada la Diagonal per la cera de les espelmes de la concentració d'ahir

L'avinguda estarà tallada tot el matí però ja s'han pogut obrir diverses cruïlles

La Diagonal, tallada
La Diagonal, tallada | Jordi Bes
Redacció
18 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:17h
La Diagonal de Barcelona, entre Pau Claris i Francesc Macià, està tallada al trànsit, a causa del terra lliscant provocat per la cera de les espelmes de la concentració d'ahir en suport de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Hi ha llargues cues en carrers com Rosselló, informa Jordi Bes. El bus transita amb normalitat.

Els operaris de l'Ajuntament estan netejant el terra. En un principi ho han intentat amb aigua a pressió però no acaba de funcionar. La incidència es pot allargar durant tot el matí però al llarg del matí s'estan obrint algunes de les cruïlles com Muntaner, Aribau, Balmes i Casanova, entre altres.

El sobiranisme va tornar a omplir ahir el carrer per demanar la llibertat dels presidents de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, empresonats per ordre de l'Audiència Nacional espanyola. El tram de la Diagonal de Barcelona que uneix la Plaça de Francesc Macià amb la confluència del Passeig de Gràcia es va omplir amb 200.000 persones que lluïen espelmes i silenci perquè els "presos polítics" -Sànchez i Cuixart- deixessin d'estar a la presó de Soto del Real acusats d'un presumpte delicte de sedició. 

La Diagonal, tallada Foto: Jordi Bes

Arxivat a