Susan Sarandon recull el Gran Premi Honorífic del Festival de Sitges 2017

L'actriu canta un dels temes del film "The Rocky Horror Picture Show" abans de la seva projecció

Susan Sarandon, rebent el guardó de Sitges
Susan Sarandon, rebent el guardó de Sitges | ACN
Redacció
08 d'octubre del 2017
Actualitzat el 09 d'octubre a les 11:04h
Veu respectada, actriu venerada i personalitat de fermes conviccions polítiques en la defensa dels drets fonamentals dels ciutadans. Així és Susan Sarandon i així ho ha demostrat en la seva visita a Sitges per rebre el Gran Premi Honorífic del Festival de cinema de Sitges, previ a la projecció de The Rocky Horror Picture Show d'aquest diumenge a la matinada. Una sessió especial amb la presència de l''actriu i productora de cinema, en el marc de la icònica obra de Jim Sharman, fent d'embolcall perfecte per un guardó que Sarandon ha rebut per la seva extensa filmografia plena de títols memorables com Thelma i Louise o Pena de mort.

Demostrant un poder escènic totalment captivador, en recollir el guardó, Sarandon ha cantat Over at the Frankenstein place, una de les peces del film The Rocky Horror Picture Show. L'actriu ha agraït al Festival de Sitges per invitar-la i als presents al passi de la pel·lícula per esperar molt temps per poder entrar a la sala –l'acte amb la projecció ha arrencat passades les dues de la matinada, quan estava previst a la una–. "Només us puc dir: Don't Dream It Be It", ha apuntat, fent referència a un dels temes del film de Sharman, i encenent els aplaudiments dels assistents.
 

Susan Sarandon, a Sitges Foto: Sitges 2017


Sarandon, mite de Hollywood

El director del Festival de Sitges, Ángel Sala, ha presentat l'actriu i l'ha definit com "una gran dama de la interpretació, un mite de Hollywood i del cine". En la roda de premsa que va oferir Sarandon el divendres, l'actriu va parlar del film The Rocky Horror Picture Show que s'ha projectat aquesta matinada, després de l'entrega del guardó i de l'espectacle previ a la projecció amb l'actriu Itziar Castro: "No va ser un rodatge tan divertit com sembla", explicava.

"Jo no sabia cantar i em van dir que havia de cantar durant la pel·lícula", recorda, entre somriures. A més, Sarandon va relatar que va patir una pneumònia, ja que feia molt fred al set de rodatge. "Era una producció de baix cost i als llocs on m'allotjava era per pocs dies. Va ser un rodatge dur, però també ens ho vam passar molt bé". Tant com per convertir el film en una de les obres amb més fans repartits arreu del món, tota una icona del cinema més bizarre i popular.