VÍDEO en DIRECTE concert d'Estrella Damm a la platja del Bogatell

El cartell de Mediterràniament d'aquest diumenge 24 de setembre reunirà les propostes de Joan Miquel Oliver, Mishima i Sopa de Cabra

Redacció
24 de setembre del 2017
Actualitzat a les 23:21h
La conjugació formada per platja, Barcelona i bona música torna a ser la fórmula de l'èxit de l'escenari Mediterràniament i del concert que Estrella Damm proposa per quart any consecutiu a la plata del Bogatell en el context festiu de la Mercè i que s'afegeix a les activitats que celebra a l'Antiga Fàbrica els dies 24 i 25 de setembre. Aquest any, a més, el concert de la platja del Bogatell arriba per partida doble, dissabte 23 i diumenge 24 de setembre.

La nit de dissabte és el torn de Manel, Txarango i Buhos, a partir de dos quarts de deu. L’endemà diumenge, serà el torn de Joan Miquel Oliver (seguiu el directe aquí), Mishima (seguiu el directe aquí) i Sopa de Cabra (seguiu el directe aquí), a partir les 19 hores. A més, el concert de diumenge comptarà amb les actuacions d’alguns dels grans talents de la rumba dels nostres dies –La Pegatina, Gertrudis i Sabor de Gràcia, entre d'altres–, que actuaran sota el nom de Rumberos, pugin a l’escenari, un homenatge a la rumba de 1992.
Arxivat a