ERC Montcada denuncia que la policia local els ha requisat material de campanya per l'1-O

Ha passat aquesta nit d'inici de campanya i posteriorment han identificat un total de quatre persones

15 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:22h


La campanya pel referèndum de l'1-O ha començat amb el peu esquerra per ERC a Montcada i Reixac. Segons han explicat a NacióDigital fonts de la formació, una patrulla ha identificat quatre integrants de l'equip que s'encarregava de penjar els cartells del referèndum i els ha identificat.

Segons han explicat les fonts, els fets han passat aquesta nit de dijous a divendres quan els quatre integrants, tres d'ERC i un de JERC, es trobaven a l'alçada del carrer Bogatell, a tocar del pas a nivell, quan una patrulla de la policia local els ha aturat i els ha preguntat que què duien. Els han respost que material de campanya, i acte seguit han baixat del cotxe, els han identificat i els han requisat el material (una escombra, cola d'enganxar i els cartells), assegurant que actuaven per ordres de la Fiscalia General de l'Estat.

Eduard Motos, militant d'ERC al municipi, explicava els fets ocorreguts i assegurava que seguiran amb la campanya, i que aquest divendres celebraran l'acte que tenien previst amb la presència dels diputats al Congrés Gabriel Rufián i Teresa Jordà.

Es dona la circumstància que ERC forma part del govern local, on l'alcaldessa, Laura Campos (ICV), ha assegurat que no posarà cap impediment perquè la ciutadania pugui votar el proper 1-O.