La història d'en Biel, el nen de 4 anys que ha anat a les sis manifestacions de la Diada

La família, de Camprodon, no ha pogut arribar al seu tram per l'afluència de gent |Thaís Marcer va assistir a la concentració del 2012 quan estava embarassada

En Biel i la seva mare, a totes les manifestacions a les quals han assistit
En Biel i la seva mare, a totes les manifestacions a les quals han assistit | Thaís Marcer
11 de setembre del 2017
Actualitzat el 12 de setembre a les 7:14h
En Biel és un nen que té 4 anys i 9 mesos, però que ja ha assistit a sis manifestacions de la Diada Nacional. La seva mare, Thaís Marcer, és de Camprodon (el Ripollès) i va anar a la concentració del 2012 a Barcelona quan estava embarassada. A partir de llavors, ha seguit manifestant el seu sentiment independentista a les cinc mobilitzacions següents. Enguany, mare i fill han tornat a baixar a la capital catalana, i han seguit immortalitzant el moment amb una foto que han volgut compartir amb NacióDigital.

La intenció de la família, que actualment resideix a la Roca del Vallès, era la d'anar al tram 212, al passeig de Sant Joan, però no han pogut arribar-hi per l'afluència de gent a la zona. Finalment, doncs, s'han quedat al carrer Roger de Flor.

Thaís Marcer, declarava abans de la manifestació: "Vull que el meu fill creixi en un país lliure, on no s'oprimeixin els ideals, on la diversitat sigui riquesa, on s'estimi de totes les maneres possibles, on no es subvencioni cap tipus de religió, on s'escolti al poble per prendre decisions, on els delictes no quedin impunes i tots siguin iguals davant la llei, on tinguem un sistema educatiu reformat, en condicions i respectuós amb els infants i un sistema sanitari envejable".

Barcelona es tenyeix de groc per la Diada

La manifestació d'aquest dilluns 11 de setembre ha reunit a un milió de persones a Barcelona, segons la Guàrdia Urbana. Un gran símbol "+" ha fet que quatre pancartes avancessin entre la gent que es concentrava al centre de la ciutat comtal, fins a arribar a la confluència entre el passeig de Gràcia i el carrer Aragó. Posteriorment, un acte ha conclòs la concentració a la plaça de Catalunya, amb diferents parlaments.
Arxivat a