L'informatiu satíric de Toni Soler a TV3 ja té nom i data d'estrena

El programa, a l'estil "El Intermedio" del Gran Wyoming, s'emetrà just abans del "Telenotícies Vespre"| Comptarà amb col·laboradors de renom com Jair Domínguez i Òscar Andreu i estarà produït per Minoria Absoluta

06 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:23h

Toni Soler durant la presentació de la nova temporada de TV3. Foto: TV3


L'informatiu satíric de TV3 presentat per Toni Soler -i avançat per NacióDigital- es dirà Està passant i s'estrenarà el 13 de setembre. La nova aposta de la direcció per donar aire fresc a la graella arrancarà dos dies després de la Diada, en un context polític marcadament convuls.

El programa, produït per Minoria Absoluta, s'emetrà just abans del Telenotícies Vespre i apostarà pel gènere news satire ("sàtira informativa") amb una doble missió: informar i entretenir el públic.

El programa ocuparà la franja que va d'un quart de nou del vespre fins les nou, és a dir, entre el nou magazín de tardes i el TN Vespre.

L'espai reproduirà l'estil d'El Intermedio del Gran Wyoming i comptarà amb col·laboradors de renom com Jair Domínguez (Buenafuente, Polònia o La Segona Hora) i Òscar Andreu (La competència, Polònia o Crackòvia). 

Toni Soler ha estat l'encarregat de donar els primers detalls del programa aquest migdia durant la presentació de la nova temporada de TV3. 

Ricard Ustrell fa el salt a TV3

El periodista Ricard Ustrell, que condueix El Suplement a Catalunya Ràdio, també estrenarà programa a TV3, tal i com va avançar NacióDigital. El periodista presentarà el programa Preguntes freqüents de la productora El Terrat, que s'estrenarà aquest dissabte. Es tracta d'un late night polític que pretén competir amb La Sexta Noche.

El programa, que inclourà un debat i altres seccions d'actualitat, el codirigirà la periodista de TV3 Montse Tió, que havia estat cap de política de la cadena i que actualment presenta Els Matins d'Estiu.