Eulen i el comitè de vaga, citats aquest dijous per conèixer el laude del conflicte del Prat

La Generalitat ha fet aquest dimarts una proposta a la direcció d'Eulen i als treballadors per frenar la vaga que s'ha de reprendre el 8 d'agost

Marcos Peña, l'àrbitre designat pel govern espanyol
Marcos Peña, l'àrbitre designat pel govern espanyol | Europa Press
Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat a les 18:30h
Marcos Peña, l'àrbitre designat pel govern espanyol per acabar amb el conflicte laboral dels vigiliants de seguretat de l'aeroport del Prat, ha citat per dijous els representants dels treballadors i de l'empresa per donar-los a conèixer el laude obligatori. La reunió tindrà lloc a les 12.30h al seu despatx de Madrid.

Peña disposava de deu dies per elaborar el laude d'obligat compliment per a les parts. En les últimes trobades que va mantenir amb les parts, va reconèixer que ningú no "acabaria content" però que l'important és "minimitzar el conflicte i conciliar interessos". 

La Generalitat ha fet aquest dimarts una proposta a la direcció d'Eulen i als treballadors per frenar la vaga que s'ha de reprendre el 8 d'agost i resoldre així el conflicte. El secretari general de Treball, Josep Ginesta, ha proposat a l'empresa que freni els acomiadaments i les sancions per l'incompliment dels serveis mínims durant la vaga d'aquest estiu a canvi que els treballadors es comprometin a aturar les mobilitzacions. Les parts es reuneixen aquest dimarts per decidir si accepten o no la nova proposta de la Generalitat. 
Arxivat a