Jordi Évole veu «coses rares» en la manifestació de Barcelona contra el terrorisme

El periodista català ha rebut desenes de respostes a favor i en contra

Manifestació en contra del terrorisme a Barcelona
Manifestació en contra del terrorisme a Barcelona | Adrià Costa
Redacció
27 d'agost del 2017
Actualitzat a les 19:53h
La barreja de banderes durant la manifestació contra el terrorisme que s'ha celebrat aquest dissabte a Barcelona no ha acabat d'agradar el periodista Jordi Évole, que ha criticat la divisió que s'ha vist durant la marxa. Évole ha publicat un tuit en el que, fent referència al misteriós tuit de Manuel Bartual, ha assegurat que anava tot bé fins que "han començat a succeir coses estranyes".

Bartual ha tingut en expectació els usuaris de Twitter després que publiqués un tuit en el qual afirmava que estava en un hotel a prop de la platja i de cop han començat a passar "coses estranyes". El comentari del periodista català ha tingut desenes de respostes i repiulades, algunes a favor de la mostra de banderes durant la mobilització i d'altres en contra.

Carrega contra la politització dels atemptats per part de Puigdemont, Colau i Rajoy

Évole ha estat més concret aquest diumenge en un article al Periódico, en el qual ha acusat polítics i mitjans de comunicació de "polititzar l'atemptat" de Barcelona.

El periodista ha lamentat que Puigdemont, Colau i Rajoy volguessin treure rèdit polític de les morts de la Rambla alhora que ha carregat contra aquells que han considerat que Catalunya ha actuat com un estat en la gestió posterior als atacs jihadistes mentre acusen Espanya de ser autoritària. "Curiós estat autoritari que mentre oprimeix permet el territori oprimit comportar-se com a territori independent", ha asseverat Évole, que també ha criticat que les banderes estelades eclipsessin les espanyoles durant la manifestació del dissabte.
 
Arxivat a