​VÍDEO L'enginyosa resposta dels veïns als cartells de «compro pis» que inunden Barcelona

Una plataforma veïnal de Sants organitza un peculiar concurs a la xarxa

Redacció
11 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:23h
Fem Front al Turisme a Sants ha gravat un vídeo per denunciar els cartells de
Fem Front al Turisme a Sants ha gravat un vídeo per denunciar els cartells de | Facebook

Vista de Barcelona des de Montjuïc. Foto: Adrià Costa


Qualsevol que visqui a Barcelona o hi passegi habitualment s'haurà trobat amb un cartell de compra de pisos. "Pago al comptat, no m'importa l'estat o abstenir-se agències", són algunes de les frases més repetides en aquests anuncis. Tips de trobar el barri empaperat, els veïns de la plataforma Fem Front al Turisme a Sants han organitzat un concurs. "El tema dels papers és una autèntica bogeria, n'hi ha tants que hem decidit fer el Gran Concurs dels Papers de Busco Pis", apunta el vídeo, que fa un repàs dels cartells que es poden veure als carrers santsencs.



"Comencem amb una pobra noia que està molt necessitada", explica el vídeo. Ho està tant que ha fet vuit models diferents de papers de 'Busco pis' amb el mateix telèfon", afegeix. Els veïns han descobert que als diferents cartells la interessada canvia de nom (Laura, Alina...) i de gènere, ja que en un altre es presenta amb el nom de Javi. La plataforma detalla que, si es truca al telèfon, tots els cartells porten a una mateixa immobiliària a la carretera de Sants.

"Aquest altre fa servir el barri de tauler d'anuncis i ens anuncia pisos directament", continua el vídeo. Quan truquen, els citen a una altra immobiliària, aquest cop a l'Avinguda Roma. L'entitat mostra un altre cas d'algú que "deu anar sempre amb dos telèfons a sobre, ja que quan truques a un dels dos telèfons t'envien a una immobiliària d'Aribau".

Finalment, el front veïnal ha escollit un guanyador, que qualifica d'"autèntic campió": més de 14 models diferents, més de 3 telèfons distints i més de 6 noms diferents. Fem Front al Turisme a Sants ha demanat als veïns que, si troben aquests cartells al barri, els arrenquin i els guardin per portar-los a la propera Baixada de Carretons de les festes de Sants.
Arxivat a