El PDECat titlla de «miserable» la campanya de la CUP pel referèndum

"Fan pena", assegura el coordinador David Bonvehí per equiparar Mas amb Rajoy i Felip VI

Presentació de la campanya conjunta de la CUP i l'esquerra independentista per a l'1-O.
Presentació de la campanya conjunta de la CUP i l'esquerra independentista per a l'1-O. | ACN
10 d'agost del 2017
Actualitzat a les 22:09h
El referèndum no tindrà lloc sense mobilització popular i aquesta ha de seguir l'endemà perquè s'apliquin els resultats i per impulsar, en el procés constituent, "una República dels Països Catalans socialista i feminista". Aquest és el missatge central de la campanya de la CUP i de diverses organitzacions de l'esquerra independentista -SEPC, Arran, Endavant, COS i Alerta Solidària- de cara a l'1-O en què, amb el lema "Escombrem-los!", presenta un cartell on hi apareix un mapa dels Països Catalans amb una dona escombrant Artur Mas, Jordi Pujol, el garrot de Felip Puig, Mariano Rajoy, Aznar, José María Aznar, Felip VI, un torero o Florentino Pérez a fora del país.

No ha trigat a reaccionar el PDECat, molest amb que Mas se situï en aquest llistat. El coordinador organitzatiu del partit, David Bonvehí, ha titllat de "miserable" que s'equiparés l'expresident català al nivell de Rajoy. "Posar en el mateix sac Mas i Rajoy és miserable. Un condemnat per demòcrata, l'altre cap d'un estat que persegueix les idees. Feu pena", ha piulat des del seu compte:
 Joan Maria Piqué, cap de premsa d'Artur Mas quan era president, ha parlat de "misèria moral" per referir-se a la iniciativa de la CUP i les organitzacions afins.
 

Cartell de la campanya de la CUP pel referèndum