Un recorregut pel millor disseny de l'any en 300 peces

El Disseny Hub Barcelona acull fins al 29 d’octubre una exposició gratuïta amb els projectes més destacats del curs pel que fa a disseny, arquitectura i creació artística

Exposició «El millor disseny de l'any» al Disseny Hub Barcelona
Exposició «El millor disseny de l'any» al Disseny Hub Barcelona | Xavi Padrós
04 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:58h
Què ha passat en els sectors del disseny, l’arquitectura i la creació artística durant l’últim any? Quins són els millors dissenys de tots els que s'han fet? Potser no en traurem l'aigua clara, però el Disseny Hub Barcelona ens convida a tenir els màxims elements necessaris de judici a través de l'exposició El millor disseny de l’any. En total, 300 peces amb els projectes més destacats d'arquitectura, interiorisme, disseny gràfic, comunicació visual, art i artesania.

L'exposició, que es podrà visitar fins al 25 d'octubre, s'ha convertit en un termòmetre anual de la creativitat i mostra del millor del disseny contemporani de casa a través dels guanyadors i finalistes dels diferents premis de les associacions del FAD. Des dels cartells que reinterpreten els edificis d'Antoni Bonet, obra de Santiago Restrepo, als treballs tèxtils de Sara Coleman i Maria Karam o la pintura orgànica i colorista de Mercè Hernández. Un ventall ampli per meravellar-se i estar al cas de les noves tendències i creacions.

Premis ADI: Reflex del Disseny Industrial

En el marc d'El millor disseny de l’any, l’Associació de Disseny Industrial (ADI-FAD), presenta la instal·lació Premis ADI: Reflex del Disseny Industrial, que mostra algunes peces icòniques que han rebut el Premi Delta entre els anys 1961 i 2016. El disseny expositiu de la mostra és obra d’Emiliana Design Studio, mentre que la gràfica de l’exposició ha anat a càrrec de David Torrents.
 

Exposició «El millor disseny de l'any» Xavi Padrós Foto: Xavi Padrós

 

Exposició «El millor disseny de l'any» Foto: Xavi Padrós