La CUP acusa la CCMA de boicotejar la programació de Catalunya Ràdio

El diputat Albert Botran, en un article a NacióDigital, es pregunta "Qui mana a TV3 i Catalunya Ràdio" després del fracàs del fitxatge ja anunciat de Cristina Puig per la negativa del consell de la CCMA a validar-lo

Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, al costat de Vicent Sanchis i Núria Llorach
Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, al costat de Vicent Sanchis i Núria Llorach | Parlament
31 de juliol del 2017
Actualitzat el 02 d'agost a les 14:24h
La CUP acusa la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de boicotejar la programació de Catalunya Ràdio. Ho fa a través d'un article del diputat Albert Botran, publicat a NacióDigital, on es pregunta "Qui mana a TV3 i Catalunya Ràdio?". L'article es publica pocs dies després que la CCMA tombés el fitxatge ja anunciat de la periodista Cristina Puig per substituir Sílvia Cóppulo en la segona hora del Catalunya Vespre.

Botran recorda que el fracàs sonat d'aquesta incorporació arriba un any després que passés uns fets similars. Aleshores va ser Albert Om qui no es va poder incorporar a Catalunya Ràdio i va acabar a RAC1. Pel diputat de la CUP, el bloqueig de la incorporació de Cristina Puig, que havia tancat un acord amb el director de l'emissora, Saül Gordillo, és per "raons ideològiques, per part de qui té massa poder sobre els mitjans públics: Núria Llorach i Brauli Duart, lligats al PDECat".

El diputat de la CUP aposta per "una nova manera de fer en els mitjans públics" que ha de passar per un Consell de la CCMA amb "perfils més professionals i menys partidistes" i debatre sobre si han de tenir capacitat executiva o, si en canvi, han de passar a unes "direccions de TV3 i Catalunya Ràdio amb més poder de decisió". Finalment, Botran reclama "promoure de debò el talent intern, no de forma oportunista".
Arxivat a