​La CUP rebutja que l'Ajuntament es personi contra Arran per l'atac al bus turístic

El partit mostra el seu suport a l'acció contra l'autobús per combatre "el barricidi"

Un moment de l'atac al bus turístic
Un moment de l'atac al bus turístic | NacióDigital
Redacció
31 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:04h
La CUP de Barcelona ha mostrat aquest dilluns el seu suport a l'organització juvenil Arran per l'atac al bus turístic del dijous, una acció que, segons la formació independentista, Arran va realitzar "per denunciar el model turístic a la ciutat de Barcelona davant dels intents de criminalització per part de persones i partits polítics". A més, els "cupaires" rebutgen que l'Ajuntament es personi contra Arran, cosa que el consistori ja ha anunciat que farà.

El partit està en contra de la personació perquè, malgrat que els autobusos "estan pagats amb diners públics", pertanyen al consorci públic-privat de Turisme de Barcelona, el qual recorda que serveix per promocionar el turisme "tot i la situació de saturació existent als barris de Barcelona". Agrega que les accions de protesta "són imprescindibles tenint en compte la situació actual", segons ha informat la formació en un comunicat.

Els "cupaires" veuen "imprescindible" que l'Ajuntament desenvolupi "polítiques valentes" que avancin cap al decreixement turístic. Han defensat que "cal aturar el capitalisme més ferotge" que a la ciutat "té forma d'explotació turística de la ciutat a cost zero per part dels operadors turístics, així com "combatre el barricidi". "Cal denunciar la situació d'expulsió de les veïnes de la ciutat, i per tant defensem qualsevol acció que vagi en aquesta direcció", ressalten.
Arxivat a