Aterra a Barcelona el «Zara japonès» que vol esgarrapar clients a Amancio Ortega

La cruïlla entre Passeig de Gràcia i Gran Via acollirà la primera botiga d'Uniqlo a tot l’Estat | El local, que obrirà al setembre, està situat a pocs metres de Zara i H&M

Uns operaris enllesteixen la botiga d'Uniqlo a Passeig de Gràcia
Uns operaris enllesteixen la botiga d'Uniqlo a Passeig de Gràcia | S. Santiago
26 de juliol del 2017
Actualitzat el 27 de juliol a les 9:45h
La cruïlla entre Passeig de Gràcia i la Gran Via de Barcelona tindrà, a partir del 20 de setembre, una nova macrobotiga de roba. Uniqlo, el conegut com "Zara japonès", ha triat Barcelona com a primera ciutat de l'Estat per establir-se. La ubicació no és casual: s'ubicarà just al davant de Zara, i tindrà molt a prop Massimo Dutti (Inditex) i l'H&M més gran de tot l'Estat.

La botiga s'instal·larà al número 18 del Passeig de Gràcia, tindrà 1.730 metres quadrats distribuïts en quatre plantes i vendrà roba d'home i dona sota el concepte LifeWear, amb peces "innovadores, funcionals i de gran qualitat". El grup propietari d'Uniqlo, Fast Retailing, només és superat en vendes mundials per la sueca Hennes & Mauritz (H&M), i la companyia d'Amancio Ortega, Inditex.

La marca nipona arriba ara a Catalunya, però ja opera a cinc països europeus amb 45 botigues. Després d'entrar al mercat britànic el 2001, van arribar a França el 2007, Rússia el 2010, Alemanya el 2014 i Bèlgica el 2015.

Previsiblement, la botiga celebrarà una gran inauguració, que encara no ha detallat. Tampoc s'ha fet públic fins al moment el nombre de treballadors o l'estratègia de màrqueting que seguiran. La voluntat de la companyia japonesa és obrir més botigues aviat, tant a Barcelona com a Madrid.
Arxivat a