Un pitó d'un metre i mig es cola als baixos d'un cotxe a la Via Augusta de Barcelona

Un tècnic del RACC ha retirat la roda del vehicle perquè dos agents rurals poguessin capturar la serp

La serp, just després de ser capturada pels agents rurals amb l'ajuda d'un mecànic
La serp, just després de ser capturada pels agents rurals amb l'ajuda d'un mecànic | RACC
Redacció
13 de juliol del 2017
Actualitzat a les 19:15h
Un pitó d'un metre i mig de llargada no verinós s'ha colat aquest matí als baixos d'un cotxe aparcat a la Via Augusta de Barcelona. Ha fet falta la intervenció d'un mecànic del RACC, dels Agents Rurals i de la Guàrdia Urbana per poder capturar l'animal, després de més de tres hores de feina. L'incident s'ha produït a les vuit del matí, quan el conductor del vehicle ha vist com la serp es ficava als baixos del cotxe just quan l'agafava per anar-se'n a treballar.

L'home ha trucat els serveis d'emergència i fins al lloc dels fets hi ha anat un especialista en animals, una unitat dels Agents Rurals i dues de la Guàrdia Urbana. Mentre la policia tallava el trànsit, els dos agents forestals i l'especialista intentaven treure el pitó, però no se n'han sortit. Després de provar-ho durant més de dues hores, han decidit trucar un tècnic del RACC -el conductor era soci de l'asseguradora- perquè desmuntés la roda.

Els agents rurals i l'especialista han tranquilitzat el mecànic recordant-li que el pitó no era verinós i el tècnic ha retirat tant la roda com el passarodes perquè els agents poguessin accedir als baixos del cotxe. Després de treure les dues peces, la serp ha caigut a terra i els forestals l'han pogut capturar ràpidament. El pitó és ara al Centre de Rèptils i Anfibis de Catalunya.
Arxivat a