L'Acampada Jove torna a Montblanc amb tres dies de música i reivindicació

Del 13 al 15 de juliol, el festival compta amb els concerts d'Els Amics de les Arts, Brams o La Pegatina, entre molts d'altres, complementats amb diverses activitats

13 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:55h
El festival, l'any passat
El festival, l'any passat | Joaquim B.

Música i reivindicació tornen a ser el motor de la vint-i-dosena edició de l'Acampada Jove de Montblanc. Des d'aquest dijous 13 de juliol fins al dissabte 15 de juliol, el festival torna a l'acció com una de les cites imperdibles de l'estiu català des de fa dues dècades. Impulsat per les Joventuts d'Esquerra i d'altres col·lectius independentistes, l'edició 2017 presenta un ampli cartell amb alguns dels noms més representatius de l'escena del país.

Els Amics de les Arts, La Pegatina, Itaca Band, Zoo, Doctor Prats, Brams o Ebri Knight són algunes de les propostes que es podran veure durant aquests tres dies de música. Aquest dijous serà el torn d'Aspencat, que ha anunciat recentment que deixa els escenaris, i de La Pegatina. Els Amics de les Arts seran el gran reclam del divendres, conjuntament amb la proposta del debutant al festival Cesk Freixas i d'un dels grups clàssics del certamen, Brams. Zoo, El Diluvi i Itaca Band, oferiran més energia sonora el dissabte.

A banda de la música, l’Acampada Jove també ofereix moltes altres activitats: xerrades, tallers i diverses activitats com gimcanes o torneig de futbol. Totes amb un denominador comú: posar en valor la igualtat, la cooperació o la solidaritat. També hi haurà espai per al pensament i per l'acció política, amb xerrades sobre el procés i el propi referèndum. Entre d'altres, hi haurà la participació d'Oriol Junqueras, vicepresident del Govern, o del fotoperiodista Jordi Borràs.
 

Al llarg dels tres dies 32.000 persones han participat del festival. Foto: Joaquim B.