Els treballadors del Bicing es concentren davant l'Ajuntament de Barcelona durant el primer dia de vaga

Denuncien que només un 20% del pressupost del servei es destina als seus sous i reclament un nou conveni per acabar amb "l'explotació" que pateixen des de fa 10 anys

Els treballador del Bicing es concentren davant de l'Ajuntament de Barcelona
Els treballador del Bicing es concentren davant de l'Ajuntament de Barcelona | CUP Barcelona
Redacció
12 de juliol del 2017
Actualitzat a les 14:20h
Coincidint amb la primera de les 15 jornades de vaga, els treballadors del Bicing s'han concentrat des de les 9 del matí davant de l'Ajuntament de Barcelona per demanar un augment salarial i una millora de les condicions laborals. José Manuel Pelayo, president del comitè d'empresa del CGT, ha denunciat que els seus sous, que oscil·len entre els 700 i 950 euros, "només representen el 20% del pressupost" del servei que gestiona l'empresa concessionària Clear Channel.

Des del comitè d'empresa reclamen a l'Ajuntament un nou conveni per acabar amb "l'explotació" que diuen que reben des de fa 10 anys.
 

Des d'aquest dimecres fins al 31 de juliol, part dels treballadors del del Bicing faran vagues de quatre hores per torn. Això es farà que cada dia excepte el dimarts i el dijous i durant les aturades el servei del Bicing romandrà obert. Bicing ha recomanat als usuaris planificar els desplaçaments amb antelació i consultar la disponibilitat de bicicletes i d'ancoratges a l'estació de destí, davant les possibles incidències a les estacions de més concentració. 

La CUP Barcelona s'han fet ressò de la vaga a través de Twitter:
 
Arxivat a