VÍDEO Enxampen una parella mantenint relacions a plena llum del dia a la Barceloneta

Una veïna grava els fets, que han tingut lloc a prop d'un parc infantil

Redacció
10 de juliol del 2017
Actualitzat el 11 de juliol a les 7:26h

Pintades contra el turisme als carrers de la Barceloneta. Foto: Adrià Costa


Un nou escàndol públic enfurisma encara més els ànims dels veïns de la Barceloneta contra el turisme i el que comporta. Aquest cap de setmana, una veïna del barri de la Barceloneta va gravar des de la seva finestra una parella mantenint relacions sexuals a plena llum del dia a prop d'un parc infantil. "Barcelona no millora! Seguim rebent turisme de qualitat", apunta la veïna en la seva piulada.

Els fets, que van tenir lloc entre els carrers Sant Carles i Salamanca de l'antic barri de pescadors de la capital catalana, coincideixen amb manifestacions en contra del turisme massiu com la que hi va haver aquest cap de setmana al Poblenou o amb el creixent malestar entre els veïns del barri, que fa uns mesos van pintar parets i carrers amb el lema "Turista, respecta o mor!".
 
A banda, a l'abril es van conèixer les xifres i Barcelona va batre tots els rècords en aquest àmbit. Segons les dades recollides, els turistes que van pernoctar en hotels i els creueristes van créixer més d'un 5% durant el 2016, i el nombre de passatgers de l'aeroport es va disparar un 11%. Aleshores, els barcelonins que consideraven que la ciutat estava arribant al límit sobrepassen els que volen atreure més visitants.
Arxivat a